Platform Angeren vergadert

ANGEREN - Op dinsdag 30 oktober is er weer een vergadering van het Platform Angeren in het Dorpshuis aan de Emmastraat om 19.30 uur. Er is een inloopuurtje van 19.30 tot 20.00 uur.

"Hebt u een vraag , een verbeterpunt of bent u gewoon wel geïnteresseerd in veiligheid en leefbaarheid in ons dorp? Kom dan gerust even bij ons binnen lopen. Wij luisteren graag naar u en uw vraag of verbeterpunt zullen we zeker bespreken en zo kunnen we ons er samen voor in gaan zetten. Met trots kunnen we zeggen, dat steeds meer mensen even bij ons binnen lopen met een vraag of gewoon puur uit belangstelling. Mede hierdoor is er een aantal zaken verbeterd in ons dorp. Denk hierbij aan: 1) meer bladkorven in elk najaar; 2)meer veiligheid bij het zebrapad Jan Joostenstraat; 3)de 60 km snelheidsaanduiding in de Kampsestraat; 4)bij elke bushalte een afvalbak; 5)opknapbeurt van de speeltuin in de Emmastraat; 6)ondergrondse glas/kledingcontainers bij supermarkt Coop; 7) een jutbak in de Kampsestraat en zo zijn er nog wat zaken.

Benieuwd naar méér ingediende projecten? Kijk dan eens op www.platformangeren.nl. Lukt het u niet om even bij ons langs te komen, dan kunt u ons ook mailen. Mailadres: platformangeren@gmail.com. Verder is het ook nog mogelijk om uw vraag of verbeterpunt aan ons te melden via onze brievenbus. Deze staat in het Dorpshuis Angeren. We zien u graag op 30 oktober a.s. om mee te denken aan veiligheid en leefbaarheid in ons dorp. U bent welkom."