Judokada. (foto: Uniek Sporten)
Judokada. (foto: Uniek Sporten)

Tijdens Uniqlo Wheelchair Doubles Masters

Bijscholing sporters met

een verstandelijke beperking

BEMMEL - In november organiseert Uniek Sporten regio Arnhem - in het kader van deskundigheidsbevordering - de bijscholing ‘Sporters met een verstandelijke beperking’.

Deze bijscholing is bedoeld voor trainers/begeleiders van sporters met een verstandelijke beperking in de regio Arnhem en zal verzorgd worden door Academie voor Sportkader - NOC*NSF. Heeft u als aanbieder sportaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking? Meldt u dan snel aan voor deze scholing!

Deze bijscholing is woensdag 14 november van 19.00 – 22.00 uur in De Schaapskooi, Sportlaan 3 in Bemmel
De bijscholing vindt plaats tijdens de Uniqlo Wheelchair Doubles Masters. Men kan dus een kijkje nemen naar de beste rolstoeldubbelspelers van de wereld. Een korte toelichting over de bijscholing met de bijbehorende leerdoelen is te vinden op de website van de Academie voor Sportkader.

Aanmelden
Deelname is gratis, maar er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 29 oktober via https://www.academievoorsportkader.nl/bijeenkomsten/academie-voor-sportkader/sporters-met-een-verstandelijke-beperking-2018-uniek-sporten.