De Ward deelnemer Swimkick-Miniorencircuit

BEMMEL - Twintig jonge zwemmers van De Ward hebben in Arnhem deelgenomen aan de eerste Swimkick-Miniorencircuit in het nieuwe seizoen.

Brent Jansen startte voor zijn eerste wedstrijd op de 25m rugslag en 25m vrije slag. Op de 50m rugslag en 50m vrije slag deden Noor Akkerman, Charlie Donckers, Anne Jansen, Lieke Verhoeven en Jasper van Engen voor het eerst mee. Pepijn Jansen debuteerde op de 50m rugslag. Steijn Bosman en Jasper de Vries legden voor de eerste maal de 100m vrije slag af. Sander de Vries zwom voor de eerste maal de 100m rugslag. Minke Lamers deed dit op zowel de 100m vrije slag als de 100m rugslag.

Thijs van Hoorn verbeterde drie persoonlijke records. Sander de Vries, Jette Jansen, Minke Lamers, Fenna Reijmers en Lyn Verhoeven verbeterden op twee afstanden hun persoonlijk record. Goed voor de verbetering van één persoonlijk record waren Thomas Bergmans, Pepijn Jansen, Elles Dekker en Lisa Tassche. Annelotte Schüssel kwam uit op twee afstanden.

Verder werd Thomas Bergmans op de 100m vrije slag en 100m rugslag eerste. Er was ook tweemaal een eerste plaats voor Brent Jansen (25m vrije slag en 25m rugslag). Pepijn Jansen werd eerste op de 50m rugslag. Cas Prinse was de snelste op de 200m wisselslag. Bij de dames eindigde Fenna Reijmers op de 200m wisselslag als eerste. Tenslotte was er nog een eerste plaats voor het eerste team van De Ward op de estafette 4x50 vrije slag gemengd (Annelotte Schüssel, Fenna Reijmers, Thomas Bergmans en Cas Prince).