Afbeelding
Foto:

Halloweenparty bij De Groene Schuur

GROESSEN - Belevingsbedrijf De Groene schuur in Groessen houdt op zondag 28 oktober een Halloweenparty van 11.00 – 16.00 uur. Het evenement is al jarenlang een groot succes.

Jong en oud kan op deze dag een heuse Halloweenpompoen maken en genieten van de kleurenpracht van duizenden pompoenen en kalebassen. Er is lekkere pompoensoep met pompoenpitbrood verkrijgbaar, koffie/thee of een drankje, cupcakes en nog veel meer. Ook kan er geschminkt worden. Entree is gratis! Voor meer info: www.degroeneschuur.nl.

Tevens kan er op deze dag informatie worden ingewonnen over de kookworkshops, excursies, creatieve workshops en kinderfeestjes en u kunt de kookstudio zien. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk waarbij bovengenoemde activiteiten gecombineerd kunnen worden. Zeer geschikt voor een leuk en speciaal vrienden-, familie-, of bedrijfsuitje.

Ook de streekwinkel is deze dag geopend. Er is ruime keus uit heerlijke groenten en fruit, diverse soorten pepers uit eigen kas en uiteraard duizenden pompoenen, kalebassen en sierfruit van eigen land. Dagelijks maken wij sfeervol opgemaakte stukjes met kalebasjes en sierfruit. Zoekt u nog pompoenen voor een leuke activiteit voor school, BSO of buurt dan kunt u bij ons terecht voor pompoenen tegen een scherpe prijs!

Ook zijn er diverse huisgemaakte- en streekproducten zoals, jam, chutney, vruchtensappen, wijn, bier, thee, bakmeel et cetera verkrijgbaar. Deze producten zijn zeer geschikt voor een leuk cadeau- of kerstpakket. De pakketten worden op maat voor u samengesteld.

De Groene Schuur is gevestigd aan de Lijkweg 9b in Groessen. Voor meer info kunt u bellen: 0316 330718 of kijk op de websites: www.degroeneschuur.nl en www.kokenindekas.nl.