Afbeelding

Winnaar Zilveren Notekraker

Nina June treedt op bij TOP in Theaterkerk

BEMMEL - Vrijdagavond 2 november moet men beslist komen luisteren. Op het podium bij TOP staan Nina June en haar band. Op 17 september mocht Nina June in Paradiso de prestigieuze Zilveren Notekraker in ontvangst nemen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan gevestigd en aanstormend talent voor de meest opvallende artistieke prestatie van het desbetreffende jaar.

Nina June onderscheidt zich door haar on-Nederlands goede, filmische popsongs. Moeiteloos combineert ze organische en elektronische elementen. Ze vindt inspiratie in de songs van de Eurythmics, Rhye en de soundtracks van American Beauty en Les Intouchables.

Haar stemgeluid wordt vergeleken met Agnes Obel en Ane Brun, maar haar artistieke invalshoek daarentegen is uniek. Inmiddels zijn haar songs miljoenen keren beluisterd op Spotify. De liedjes op haar nieuwe album Bon Voyage zijn een weergave van Nina’s blik op de wereld, een groet aan iedereen die op zoek is naar liefde en vrijheid. Haar single 'Where the Angels' werd afgelopen week gepresenteerd op Radio 2.

Kom naar TOP's intieme theatercafé, de ideale locatie om onder het genot van een drankje naar Nina June’s betoverende muziek te luisteren. Aanvang 21:00 uur. Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten tien euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.