(foto: M.van Eechoud)
(foto: M.van Eechoud)

Feest voor de Vrienden van deBol

BEMMEL - Op zondag 28 oktober wordt het een feestje in de Theaterkerk Bemmel. Ter gelegenheid van de 'Vrienden van deBol-dag' is het koor Uh Meezing door stichting deBol uitgenodigd om in de foyer van de Theaterkerk Bemmel te komen zingen.

'Heeft u belangstelling om te komen luisteren naar dit nog redelijk nieuwe koor onder leiding van Monique Janssen in Bemmel dan bent u om 15.00 uur welkom. De toegangsprijs bedraagt inclusief een drankje vier euro. Na het concert zal het bestuur van deBol nog een korte act ten tonele brengen en is er tijd genoeg om nog gezellig samen te zijn!" De Vrienden van deBo; krijgen eerst nog een ander programma voorgeschoteld, zij hebben hiervoor inmiddels allen een uitnodiging ontvangen!

"Wilt u ook 'Vriend van deBol' worden, dat kan natuurlijk! Heel graag zelfs! Het bestuur van stichting deBol moet vanwege teruglopende sponsorgelden naarstig op zoek naar nieuwe sponsoren en donateurs die het mooie vrijwilligerswerk ook in 2019 willen steunen, maar ook particulieren kunnen de activiteiten voor jong en oud steunen door Vriend van deBol te worden voor een bedrag van vijfentwintig euro per jaar. Het Bol-bestuur zal u met open armen een warm onthaal geven! Neem contact op met een van de bestuursleden: 0654975063 / 06 22540214 of kijk op www.debolbemmel.nl."