Slagwerk ensemble SMH. (foto: Cor Neijenhuis)
Slagwerk ensemble SMH. (foto: Cor Neijenhuis)

Concert van Stedelijke Muziekvereniging

HUISSEN - De Stedelijke Muziekvereniging Huissen geeft op zondag 28 oktober een feestelijk verenigingsconcert in de zaal van De Gouden Engel in Huissen.

Aan het concert wordt meegewerkt door het slagwerk ensemble en het harmonie orkest van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen. De leerlingen zullen zoveel mogelijk in de orkesten mee spelen. Het slagwerk ensemble en het orkest zullen gezamenlijk de afsluiting verzorgen.

Het harmonie orkest zal een programma brengen met specifieke harmonie muziek; filmmuziek en populaire muziek van bijvoorbeeld Eric Clapton en Queen.

Het slagwerk ensemble heeft recent in muziekgebouw Het Stedium een succesvolle slagwerk workshop georganiseerd, waaraan werd deelgenomen door de slagwerkgroep van Excelsior uit Dalfsen en het Tamboer Lyrakorps Politiekapel Gelderland-Zuid. Het spetterende afsluitende optreden daarvan zal door het slagwerk ensemble opnieuw ten gehore worden gebracht.

"Laat u verrassen door de Stedelijke Muziekvereniging Huissen. U bent van harte uitgenodigd. Wij zullen u graag ontvangen. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis. Meer weten over het concert; de vereniging of over de orkesten? Kijk op www.stedelijkemuziekhuissen.nl, bel 06 21844411 of mail naar: secr.smh@stedelijkemuziekhuissen.nl."