Hutafzaal verduisterd voor blacklight toernooi.
Hutafzaal verduisterd voor blacklight toernooi.

Hutaf blacklight toernooi een succes

HUISSEN - Afgelopen weekend speelde Hutaf 1 thuis tegen VTV 1 uit Nieuwegein. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd gezien de stand op de ranglijst in de strijd tegen degradatie.

Het thuisteam begon sterk en bouwde een riante 5-0 voorsprong op. In het tweede deel van de wedstrijd toonde VTV veerkracht door terug te komen tot 6-3. Joeri van Ekeren bepaalde in de laatste wedstrijd de stand op 7-3. Mats Janssen, Anne van Bolderen en Joeri van Ekeren wonnen allemaal twee partijen.

Ook Hutaf 2 heeft in landelijk B de punten hard nodig. Streekgenoot Bit.nl 1 uit Ede kwam op bezoek in ’t Koelhuis. Vanaf de eerste wedstrijd namen de Huissenaren het heft in handen om dit niet meer weg te geven. Het resultaat was een klinkende 8-2 overwinning. Jesper van Zanten en Jaimie Brans bleven ongeslagen. Matthijs van Hilten ontving twee keer de felicitaties.

Na het competitiegeweld van een dag eerder werd ter ere van de herfstvakantie op zondag de zaal verduisterd voor het Hutaf blacklight toernooi. De dresscode was een wit shirt. Liefst negentien jeugdspelers van alle niveaus deden mee aan dit toernooi. De hele middag werd er getafeltennist, gedanst en vooral plezier gemaakt. Na het toernooi werd er gezamenlijk gegeten en de dag werd afgesloten met het kijken van een film. Er kan worden teruggekeken op een geslaagd evenement!