Zandse Kerk annex rouwcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers)
Zandse Kerk annex rouwcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers)

'Op de koffie'

in De Zandse Kerk in Huissen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 31 oktober van 10.30 tot 12.00 uur haar achtste inloop-koffieochtend. Een maandelijks terugkerend ontmoetingsmoment in de sfeervolle Zandse Kerk, waarin bezoekers gezellig met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Na de extra goed bezochte bijeenkomst van 26 september, waarbij het Donatuskoor uit Bemmel te gast was, hebben we voor de komende koffieochtend weer een nieuwtje. Immers, het interieur van het prachtige kerkgebouw ondergaat ingrijpende veranderingen. "Op 12 en 13 oktober namen wij afscheid van onze vertrouwde kerkbanken. Op 19 oktober komt het nieuwe meubilair (stoelen en tafels) binnen, Tijdens de komende koffieochtend kan het verschil worden ervaren.

We starten op de gebruikelijke tijd (10.30 uur), maar u mag gerust al eerder binnenlopen. Vanaf 10.30 uur is er weer volop de mogelijkheid om, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, gezellig te praten en nieuwe bezoekers te leren kennen.

Wij wijzen er op dat iedereen welkom is; aanmelden vooraf is niet nodig. Uiteraard zijn, naast de grote groep van min of meer vaste deelnemers, ook nieuwe bezoekers zeer welkom. Ons team van gastvrouwen verheugt zich weer op een grote opkomst van enthousiaste deelnemers en het samen met hen heel gezellig te maken. Dit alles onder het motto: 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet vooral van de gezelligheid'.

De kosten zijn twee euro per deelnemer. Zoekt u contact met onze Werkgroep Koffieochtenden, mail dan naar info@zandsekerk.nl of bel naar 06 14803998 of bezoek www.zandsekerk.nl."