Afbeelding
Foto:

Buurman vult prijzenkast

met zijn heerlijke rookworst

LINGEWAARD - Wim Buurman kan zijn prijzenkast weer aanvullen. Zijn worstenmakerij is alweer in de prijzen gevallen tijdens de nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2018.

Arnhem Rookworststad vakwedstrijd is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd, en innovatieve rookworstproducten in Nederland. Slagers en worstmakers uit heel Nederland kregen de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid. Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist, zeggen de organisatoren.

Een team van deskundige juryleden keurde de ingezonden rookworsten op uiterlijk, aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie. Buurman is geen onbekende bij Arnhem Rookworststad. De bekroning betekent volgens de organisatie van Arnhem Rookworststad alweer dat de rookworsten Wim Buurman van zeer hoge kwaliteit zijn. Maar dat weten de vaste klanten in Bemmel, Gendt en Huissen al heel lang. En lekker ook!