Afbeelding
Foto:

Oriëntmarkt Huissen geopend

HUISSEN - Mijn Naam is Nabaz Rashid ik ben zesentwintig jaar oud. Ik heb ongeveer twintig jaar in Huissen gewoond, en woon een aantal jaar samen met me gezin in Arnhem. Een paar jaar geleden heb ik in Antwerpen mijn eigen oosterse supermarkt gehad. Wegens de lange afstand heb ik hier afstand van moeten nemen.

Na het stoppen in Antwerpen ben ik gaan kijken waar ik dichtbij huis een leuke zaak kan openen met het gene waar ik in gespecialiseerd ben. En ja hoor! Na even nadenken en naar even zoeken heb ik het gevonden, want waarom naar Arnhem of Nijmegen rijden als het ook in Huissen kan.

Met trots heb ik mijn eigen zaak in Huissen geopend genaamd: Oriƫntmarkt Huissen. Hier verkoop ik oosters/Aziatische levensmiddelen. Wij verkopen verschillende soorten producten, en vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Dus mocht er producten zijn die wij niet verkopen, dan willen wij onze assortiment graag aanpassen naar de wil van onze klanten.

Waar zijn wij gevestigd?: Tempelierstraat 4, 6851BL Huissen. Openingstijden: Maandag: 10.00 - 18.00u. Dinsdag t/m donderdag: 09.00u - 18.00u. Vrijdag: 09.00u - 21.00u. Zaterdag: 09.00u - 18.00u. Wij hebben veel openingsacties en hopen u snel te zien om kennis te maken.