Afbeelding
Foto:

Assortiment Proeverij WijnZinnig Gendt

GENDT - Zondag 4 november staat de jaarlijkse assortimentsproeverij van WijnZinnig Gendt weer op de agenda.

Tijdens deze gezellige middag heeft u de mogelijkheid om ruim zestig verschillende wijnen te proeven die wij zorgvuldig voor u geselecteerd hebben. Juist nu zien we een verschuiving naar de stevige witte wijnen, volle en krachtige rode wijnen en ook de versterkte wijnen als port en sherry. Voor iedere smaakvoorkeur en portemonnee hebben wij de juiste selectie gemaakt.

Naast de wijnen zal er ook een diversiteit aan producten van Zuidam Distillers uit Baarle-Nassau voor u geopend worden. Denk aan speciale genevers, gin, likeuren en natuurlijk Millstone Single Malt Whisky! De Klok Horeca Gendt verzorgt deze middag een heerlijk hapjesbuffet met verschillende kazen, worsten en verrassende hapjes.

Aanmelden is gewenst, zodat wij een goede inschatting kunnen maken voor het aantal glazen, hapjes, proeflijsten en de te openen flessen. U bent van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur bij De Klok Horeca Gendt. De entree is dit jaar vijf euro per persoon. Dit kan bij het in ontvangst nemen van de proeflijst voldaan worden.

Gezien de enorme drukte van afgelopen jaren (ruim driehonderd personen) wordt het steeds lastiger om vragen te stellen aan de aanwezige importeurs. We hebben besloten om een klein bedrag als entree te hanteren. Hierdoor zal het aantal bezoekers misschien minder zijn dan voorgaande jaren, maar ontstaat er wel meer rust en ruimte om alle producten aandachtig te kunnen proeven. Bij een ingevulde bestellijst krijgt u het entreegeld retour.

Tijdens de proeverij kunt u gebruik maken van scherpe kortingen en maakt u bovendien kans op smaakvolle prijzen… Wij zien u graag op zondag 4 november!

WijnZinnig Gendt, Dorpstraat 34, Gendt; info@wijnzinnig.eu.