Afbeelding
Foto:

TUI at Home Maartje Peters is nu The Travel Club Maartje Peters

GENDT - Na bijna vijf jaar met veel plezier onder de vlag van TUI at Home te hebben gewerkt, werd het voor Maartje tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 oktober zet zij haar bedrijf daarom voort onder de naam The Travel Club Maartje Peters.

The Travel Club is een Nederlandse reisonderneming die gespecialiseerd is in het faciliteren van zelfstandig reisadviseurs en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste van Nederland op dit gebied. Het is een enthousiaste, innovatieve en dynamische club van ondernemers die beschikt over een indrukwekkend internationaal netwerk met een ruime vertegenwoordiging in alle uithoeken van de wereld. Door deze nieuwe samenwerking kan Maartje blijven doen wat zij graag doet; het geven van persoonlijk reisadvies en het boeken van reizen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Haar reisaanbod is door de aansluiting bij The Travel Club sterk uitgebreid en daardoor kan zij bijna alles aanbieden wat u maar wenst. Dit betekent dat zij, naast de bekende reisorganisaties zoals TUI, FOX en Corendon, ook de minder bekende (gespecialiseerde) reisorganisaties voor u kan boeken en eventueel ook dat ene leuke hotel dat u via internet heeft gevonden.

The Travel Club is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, zodat de kwaliteitseisen, uw vakantie en uw reissom gewaarborgd zijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op Maartje's website waar u nu ook uw reizen online kunt boeken; www.thetravelclub.nl/maartjepeters of bel haar via telefoonnummer 06 53999569.