Afbeelding
Foto:

Fly Drive service Portugal met CO-BUS Buscamper Verhuur

Wintervakantie met een lentegevoel

OOIJ – Heleen en Arnold richten zich weer op de verhuur van hun buscampers in Portugal en zuid-Spanje tijdens de wintermaanden.


Met een buscamper van Co-Bus kun je vanaf airport Faro-Algarve Portugal (Fly Drive service) je vakantie beginnen zonder eerst een lange rit naar het zuiden te moeten maken. Op airport Faro staan Heleen en Arnold klaar met een volledig ingerichte buscamper, alleen een koffertje met persoonlijke zaken hoef je mee te nemen.

De Algarve leent zich goed voor een vakantie of overwinteren in de wintermaanden. De weersomstandigheden zijn als in de lente in Nederland. Je kunt oude stadjes als Lagos, Faro, Tavira of Silves bezoeken. Houd je meer van wandelen dan bieden de rotskusten en natuurreservaten in de Algarve daar voldoende gelegenheid toe. Ook de Alentejo met z'n rijke historie en de ruige zuidwest kust van Portugal zijn de moeite waard om te bereizen. Zuid-Spanje ligt ongeveer 70 kilometer van Faro. Heb je meer tijd, dan kun je een rondreis maken vanuit de Algarve naar zuid Spanje, Sevilla, Huelva en Merida en daarna via de Alentejo weer afzakken naar de Algarve.

Zin in vakantie in de wintermaanden of overwinteren met een buscamper? Kijk op de website co-bus.nl bij Portugal/Overwinteren of bel Co-Bus / Heleen en Arnold voor meer informatie (06 12403209).