Filosofisch Café in Gendt

GENDT - Op vrijdagavond 2 november vindt een bijeenkomst van het Filosofisch Café in Gendt plaats. De bijeenkomst zal zijn in café De Klok, Markt 1, en begint om 20.00 uur. Zoals de naam al doet vermoeden, is het 'Filosofisch Café' een bijeenkomst waarin van gedachten gewisseld wordt aan de hand van filosofische maar ook actuele onderwerpen.

Het Filosofisch Café in Gendt is een initiatief van de protestantse gemeente Gendt-Doornenburg. Op vrijdag 2 november zal Peter Nissen de avond inleiden. Hij zal dan spreken over het thema ‘Zin zoeken, zin geven, zin ontvangen’. Nissen is predikant in de remonstrantse gemeente Oosterbeek en hoogleraar Spiritualiteitsstudies aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In dat verband houdt hij zich veel bezig met vragen rond zingeving. Wat is zin eigenlijk? Hoe belangrijk is het voor mensen om de zin of betekenis van het leven te zien? Is zin iets dat je zelf kunt maken? Of kun je zin ook ontvangen?

Voor de organisatie van de avond is het prettig als je je aanmeldt bij Robbert Bakker (06 53124112 of email: robbert@hesticare.nl). Besluit je vlak van tevoren te komen, dan ben je net zo welkom. Allen uitgenodigd!