Nog enkele kaarten voor 'Out of the Jukebox'

BEMMEL – Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen voor het concert ‘Out of the Jukebox’ op 3 en 4 november. De snelle beslisser redt het nog en is er bij.

De ruim duizend bezoekers worden getrakteerd op een unieke mix van populaire en minder bekende popsongs. Stuk voor stuk nummers met een persoonlijk verhaal. Met bezieling vertolkt en zesstemmig gezongen, door het 55-koppige Popkoor 2000 uit Bemmel. Deze keer in samenwerking met de liveband Combo Concept.

Popkoor 2000 is al achttien jaar een begrip in Bemmel en omstreken en staat garant voor een voorstelling van een hoge kwaliteit. ‘Out of the Jukebox’ staat voor de interactie die Popkoor 2000 aangaat met het publiek. Want ditmaal staat de keuze van het publiek centraal.

Met één druk op de knop waant het publiek zich in een nieuw muzikaal landschap. Nummers die doen denken aan de tijd dat u op uw kamertje dat ene singeltje grijs draaide. Of waar u gisteren nog stiekem een danspasje op maakte tijdens het inpakken van de vaat. Alles kan. De keuze is aan u.

‘Out of the Jukebox’ is 3 november om 20.00 uur en 4 november om 14.30 en 20.00 uur in zaal De Providentia, Dorpstraat 5 in Gendt. Kaarten à 12,50 euro zijn te koop via www.popkoor2000.nl.