Bruna Huissen heeft Rens Kroes gestrikt voor een speciale signeersessie van haar nieuwe boek ‘Rens – Mijn lifestyle guide’.
Op zondag 4 november in Café Nr. 5 in Huissen (foto: management Rens Kroes)
Bruna Huissen heeft Rens Kroes gestrikt voor een speciale signeersessie van haar nieuwe boek ‘Rens – Mijn lifestyle guide’. Op zondag 4 november in Café Nr. 5 in Huissen (foto: management Rens Kroes) Foto:

Rens Kroes, zus van Doutzen, signeert haar nieuwste boek

Bruna Huissen verleidt lifestylegoeroe

HUISSEN - Ze bracht al een reeks kookboeken uit, want food is haar passie. Maar in haar nieuwste boek 'Rens - Mijn lifestyle guide' gaat Rens Kroes een grote stap verder. Bruna Huissen heeft de lifestylegoeroe van de lage landen weten te verleiden om naar Huissen te komen. Op zondag 4 november is in Café Nr. 5 op de Markt een speciale signeersessie.


Vanaf 14.00 uur is de hippe horecazaak tegenover Bruna Huissen de locatie voor de zogeheten Meet, Greet & Eat met Rens Kroes. De hapjes en gerechten uit haar nieuwste boek 'Rens – Mijn lifestyle guide' worden ter plekke bereid door chef Gerie en zijn team van Café Nr. 5 en kunnen, uiteraard, geproefd worden. Ook zal de blonde Friezin volop over haarzelf, haar leven en haar nieuwste boek vertellen.


,,Na een reeks kookboeken is het geen verrassing dat food mijn passie is. Maar voor een écht gezond en gelukkig leven zijn meer factoren belangrijk. Naast (gezonde) voeding zijn ook positief denken en ontspanning in een gebalanceerde levensstijl. Net als voldoende beweging, een fijne woonomgeving en aandacht voor de planeet.'' Rens neemt de bezoekers van de speciale signeersessie dan ook mee in haar bewuste, positieve levensstijl.


Sport en edelstenen
Haar nieuwste boek is een echte inspiratiegids, met uiteraard veel (Power)foodrecepten. ,,Maar ik deel ook recepten voor de lekkerste oliën, body scrub, deodorant én zelfs homemade wasmiddel en vaatwastabletten.'' Schaf het boek aan op zondag 4 november. Laat deze lifestylegoeroe van de lage landen er dan meteen haar handtekening en een persoonlijke boodschap in schrijven. Als
cadeau voor jezelf of voor een geliefde.


De speciale signeersessie wordt vervolmaakt door de uitleg over de (helende) werking van edelstenen door Cindy Kousbroek én door sport work-outs van fitnesscoach Evert van der Zee. Last but not least, mooie woorden van Rens' zus Doutzen: 'Ze inspireert mij altijd met haar positieve kijk op het leven. Voor iedereen die op zoek is naar balans, is dit een must read.'