Om 23.50 uur staan de verenigingen klaar om de steken op te zetten om 00.00 uur  11 november.
Om 23.50 uur staan de verenigingen klaar om de steken op te zetten om 00.00 uur 11 november.

Openingsavond De Waskniepers

GENDT - Op zaterdag 10 november opent carnavalsvereniging De Waskniepers het nieuwe seizoen. Omdat 10 november de vooravond is van het officiƫle carnavalsseizoen, zal de vereniging samen met de gastverenigingen om 00.00 uur de steek opzetten.

De vereniging gaat hier weer een bijzondere avond van maken. Er zijn verschillende gastverenigingen aanwezig en de dansgarde van de vereniging, 'De Knieperinnen', heeft dit seizoen liefst drie dansen ingestudeerd. Verder heeft de vereniging deze avond diverse verrassingen in petto, waaronder de installatie van een nieuw Knieperinnetje.

Om deze feestavond op gang te brengen heeft De Waskniepers dit jaar gezorgd voor een 'Drive-in show' van Show Case uit Bemmel.

Kortom, het belooft een geweldige avond te worden en De Waskniepers nodigt iedereen uit om op zaterdag 10 november vanaf 20.00 uur naar De Klok Horeca Gendt te komen.

Verrassend cabaret: Blind Date bij TOP

BEMMEL - Op zaterdag 9 november staat er weer een geweldige, vooralsnog onbekende artiest op het TOP-podium. In de afgelopen twee seizoenen waren Karin Bruers en Rob Scheepers de Blind Dates bij TOP.

Beide voorstellingen werden een daverend succes. Het publiek bulderde van het lachen om de gevatte teksten van deze kanjers van cabaretiers en genoten met volle teugen van de gok die ze zelf hadden genomen.

We lichten alvast een klein tipje van de sluier: ook dit keer komt de artiest weer uit Brabant en hij/zij is op de buis te zien in een expeditie.

Bent u avontuurlijk ingesteld en staat u open voor nieuwe ervaringen, gooi dan alle schroom van u af. Net als bij een echte blind date weet u van tevoren natuurlijk niet wie dat is. Om u over de drempel te helpen en omdat u niet weet wat u te wachten staat, betaalt u maar 12,50 euro.

Aanvang 20:30 uur. Locatie: Theaterzaal. Kaartjes kosten 12,50 euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.