Koor in Zandse Kerk (26.10.2018) (foto: H. Geerts)
Koor in Zandse Kerk (26.10.2018) (foto: H. Geerts) H. Geerts

Feestelijke opening Zandse kerk in Huissen

HUISSEN - "Het is bijna zo ver. Ons prachtige kerkgebouw is nagenoeg klaar voor toekomstig gebruik! Dat willen we vieren en nodigen belangstellenden van harte uit voor navolgende gratis toegankelijke feestelijke openingsactiviteiten in de Zandse Kerk."

Vrijdag 9 november 20:00 tot 00:00 uur
Feestavond met live muziek van Flash Back. Een gezellige avond met veel oude bekende hits!

Zaterdag 10 november 13:00 tot 17:00 uur
Gezinsmiddag met kinderprogramma, onder andere Roman de Goochelaar, schminken , knutselen, diverse spelactiviteiten, Rad van Avontuur!

Zaterdag 10 november 20:00 tot 00:00 uur
THL Presents Live 'De Zandse Kerk Live!'. Avond vol pop covers van Queen tot U2 met Mood, Rosco P. en New Sensation. Een unieke avond!

Zondag 11 november 10:30 tot 12:30 uur
Een extra feestelijke inloop koffieochtend. Laat u verrassen op deze zondagochtend!

"Na op 29 september 2017 ons dierbare kerkgebouw te hebben overgenomen van de toenmalige parochie De Levensbron, hebben wij intussen de meest noodzakelijke aanpassingen gerealiseerd. Daarmee is dit prachtige monument gereed voor haar nieuwe bestemming als maatschappelijk en cultureel ontmoetingscentrum voor de wijk Huissen-Zand en haar wijde omgeving.

Wij staan graag even stil bij de grootse inspanningen van onze enthousiaste vrijwilligers en de zeer gewaardeerde steun die we vooral ook vanuit de lokale gemeenschap ervaren. En bezoekers met trots deelgenoot maken van wat op de rails staat en binnenkort gaat volgen. Wij zien uit naar een grote opkomst en gezellig samenzijn!"

Het bestuur van Stichting de Zandse kerk (www.zandsekerk.nl).