Afbeelding
Foto:

November Woonmaand bij Rensen Interieurs

GENDT – Als het 's avonds vroeg donker is en de gordijnen worden gesloten, besteden we vaak wat meer aandacht aan de sfeer in huis. Hierbij speelt raambekleding een belangrijke rol en... tijdens de woonmaand is alle raambekleding bij Rensen Interieurs verkrijgbaar met tien procent korting.

Naast het assortiment raambekleding zoals rol- en vouwgordijnen, shutters en jaloezieën, biedt Rensen Interieurs ook een grote keuze in gordijnstoffen van verschillende merken. Nieuw in het assortiment is de bijzonder fraaie collectie gordijnen- en raamdecoratie van niemand minder dan couturier en kunstenaar Mart Visser! De liefst 21 luxueuze stoffen met het label 'Mart Visser Designs to Decorate' maken het assortiment van Rensen Interieurs uniek in de regio. Geïnspireerd door de exclusieve stoffen van zijn Haute Couture en de schetsen voor zijn kunstwerken, heeft Mart Visser de designs voor zijn collectie ontworpen. Loopt u gerust eens binnen bij Rensen Interieurs om deze prachtige collectie te komen bekijken. Interieurspecialisten Sabine en Anja heten u van harte welkom en adviseren u graag.

Ook op het gebied van vloeren gaat Rensen Interieurs mee met de laatste trends. 'Momenteel is de pvc-vloer in visgraat helemaal hot en ook de gegoten betonvloer bijvoorbeeld', legt eigenaar Sjoerd Rensen uit. Zeven jaar geleden nam Sjoerd het stokje over van zijn vader Hans. 'Maar mijn vader werkt nog altijd net zo hard mee hoor!', zegt hij lachend. Over vier jaar hoopt familie Rensen het 50-jarig jubileum te vieren van Rensen Interieurs. 'Als we gezond mogen blijven, komt dat wel goed', sluit Sjoerd af. Wees welkom en laat u inspireren aan de H. Dunantstraat 6 in Gendt. T: 0481 421759, www.hansrensen.nl.