Schoenendoosactie Haalderen

HAALDEREN - "Hopelijk had u ons al gemist, na een 'pauze' jaar is de schoenendoosactie van Actie4kids er weer in Haalderen. Wellicht had u de actiefolder al gezien in uw brievenbus."

"Door een schoenendoos te vullen met schoolspullen, toiletartikelen, speelgoed en een knuffel maken we heel veel kinderen blij. Want helaas is dit nog steeds nodig. Ook nu nog leeft één op de twee kinderen wereldwijd in armoede. De slogan van Actie4kids is ‘voor jou van mij’, kom in actie en geef aan een kind dat niets heeft."

De schoenendozen kunnen tot en met vrijdag 16 november ingeleverd worden bij Woninginrichting Decokay Bakker, Van de Mondeweg 31 (tegenover de kerk) en in Dorpshuis De Tichel, in Haalderen. Leerlingen van De Wieling doen dit op school.

"Heeft u ‘los’ materiaal voor in de schoenendozen zoals ‘oud’ promotiemateriaal: schrijfblokken, pennen, potloden, ballonnen, linnen draagtassen, petten, T-shirts of kunststof bekers; ook dit is zeer welkom.

Ter afsluiting van de actie is er vrijdag 16 november om 17.45 uur in Dorpshuis De Tichel een gezellige bijeenkomst voor iedereen die benieuwd is hoeveel kinderen wij vanuit Haalderen blij gaan maken. We tellen het aantal dozen en laten beeldmateriaal zien over de uitdeelmomenten in de arme landen. Dus wilt u meer horen en zien over de schoenendoosactie, dan zien we u graag vrijdag 16 november. Koffie, thee en limonade met iets lekkers staan voor iedereen klaar. Kijk voor informatie en tips ook eens op www.actie4kids.nl", aldus Manon Weijers, Eva Rikken, Monique Nieuwenhuis en Wilma Rikken 06 12381005.