Afbeelding

Djembé in Ressen

RESSEN - Op zaterdag 10 november is er weer een verrassende retraitedag in Pleisterplaats Ressen aan de Kerkenhofstraat 3. Een dag zonder mobiel, met tijd voor jezelf en ruimte voor iets nieuws. Je stapt even uit je gewone ritme en misschien ook wel uit je comfortzone.


Binnen het jaarthema ‘Stap in de stilte, inspiratie uit het kloosterleven’ gaan we op deze dag op zoek naar wat ritme met je doet. Laat je je leiden door wat er in de hectiek van de dag op je af komt, of zijn er manieren om dat te doorbreken, en hoe kan de kloostertraditie ons hierin een weg wijzen? Naast meditatie, een wandeling en ontmoeting is er deze keer een workshop waarin we met behulp van djembédocent Mayke van den Broek lijfelijk verschillende ritmes zullen ervaren.

Maximum aantal deelnemers is vijftien, dus wacht niet te lang met aanmelden: via pleisterplaats@4-plek.nl of winny@4-plek.nl. De dag is van 10:30 tot 16:00 uur. Inloop vanaf 10:00 uur. De kosten bedragen 15 euro per persoon, koffie/thee en soep is inbegrepen. Een lunchpakketje en stevige schoenen neem je zelf mee. (www.pleisterplaatsressen.nl).