Zonnebloem Gendt 25 jaar. (foto: H. Pinta)
Zonnebloem Gendt 25 jaar. (foto: H. Pinta)

Zonnebloem Gendt

viert 25-jarig bestaan

GENDT - Op zondagmiddag 28 oktober vierde De Zonnebloem afdeling Gendt haar 25-jarig bestaan.

Bij aankomst bij liepen de gasten onder een vrolijke ballonnenboog de mooi versierde zaal van de Providentia binnen, waar ze werden verwelkomd door de Gendtse vrijwilligers van De Zonnebloem en de vrolijke muziek van blaasorkest Torkest uit Huissen.
Tijdens het welkomstwoord werden behalve de Gendtse gasten met hun introducés, ook de gasten uit Doornenburg en Angeren welkom geheten. Er was speciaal aandacht voor vrijwilligster Riet Hooijman, die vanaf de oprichting actief is geweest voor De Zonnebloem Gendt. Ze kreeg daarvoor een onderscheiding van het Dienstencentrum De Zonnebloem uit Breda een oorkonde en een mooi boeket.

Daarna was het woord aan Anita van der Heijden, die op een vlotte manier alle optredens van de diverse artiesten presenteerde. Tijdens deze muzikale en komische optredens werden de 250 gasten door de vrijwilligers voorzien van koffie of thee met wat lekkers en natuurlijk werd er ook een hapje en een drankje aangeboden.

De sfeer was buitengewoon gezellig en de loterij leverde voor iedereen een prijsje op. Rond 17.00 uur gingen alle gasten tevreden weer naar huis. Iedereen had een leuke middag gehad en er was veel gelachen en bijgepraat.