Sinterklaas tijdens de intocht in Doornenburg in 2016. (foto:  Sinterklaascomité Doornenburg)
Sinterklaas tijdens de intocht in Doornenburg in 2016. (foto: Sinterklaascomité Doornenburg) Sinterklaascomité Doornenburg

Sinterklaasintocht in Doornenburg

DOORNENBURG - Hij komt, hij komt…. en wel op 17 november. Tenminste…. het gerucht gaat dat Sint en zijn pieten op 17 november weer in Nederland aankomen. Als hij in Nederland is aangekomen, brengt hij zoals gewoonlijk ook weer een bezoek aan het prachtige Doornenburg.

Naar verwachting zal hij tussen 15.45 en 16.00 uur aankomen in Doornenburg en wel op het grasveld bij de speeltuin aan de Van Heekstraat in Doornenburg.

Harmonie Sint-Caecilia zal samen met de pietenband voor de muzikale ondersteuning zorgen tijdens de intocht. Ook zal Schutterij Gijsbrecht van Aemstel een vendelhulde aan Sinterklaas brengen. Na de intocht zal er in het Ontmoetingscentrum een groot Sinterklaasfeest plaatsvinden. Iedereen is welkom bij de intocht en bij het sinterklaasfeest in het ontmoetingscentrum.

Ontmoetingcentrum open vanaf ca. 16.00 uur. Entree twee euro aan de kassa. Kaarten in de voorverkoop kosten 1,50 euro (verkrijgbaar bij het ontmoetingscentrum). Ouders/begeleiders hebben gratis toegang.