Afbeelding
Foto:

Optimaal Fysiotraining

twee jaar in Medisch Centrum Stadswal

HUISSEN - Optimaal Fysiotraining verzorgt fitnesstraining voor alle leeftijden, onder begeleiding van vaste fysiotherapeuten. Janiene Arends-Freriks, Melle Bakker, Jeroen Boeijen en Kirsten van den Eijk begeleiden met hun deskundigheid groepen waarbij de individuele en persoonlijke benadering kenmerkend zijn.

Via deze persoonlijke begeleiding wordt er gewerkt aan het onderhouden en/of verbeteren van de fitheid, met of zonder lichamelijke klachten of beperkingen. Deze manier van trainen, samen met anderen, heeft het voordeel van de onderlinge stimulatie en maakt het sporten tot een plezierige en sociale bezigheid.

Onze Visie: streven naar een optimale belastbaarheid; zowel lichamelijk als geestelijk in goede conditie zijn en blijven. Het voordeel van de verhuizing naar Medisch Centrum Stadswal is de intensievere samenwerking met overige disciplines. Bij Fysiotherapie Broersen en Van Oeyen wordt er individueel gewerkt of soms in kleine groepjes (2-4) voor mensen met specifieke klachten om inzicht te geven in de mogelijkheden en onmogelijkheden van bewegen in relatie tot een beperking. Bij Optimaal Fysiotraining is dan een vervolgtraject mogelijk. Kinderfysiopunt De Wingerd traint met hun Fitkids groepen in de ruimte van Optimaal Fysiotraining. De diëtiste, aanwezig in het Medisch Centrum, maakt gebruik van de mogelijkheden van trainen voor gewichtsvermindering bij Optimaal Fysiotraining. Daarnaast worden er, mede vanuit de gemeente Lingewaard beweegprogramma's aangeboden zoals onder andere valpreventie bij ouderen van veiligheid.nl.

Geïnteresseerd? U bent altijd welkom tijdens de trainingsuren (zie www.optimaalfysiotraining.nl) om een kijkje te nemen of voor nadere informatie. Liever eerst een persoonlijk gesprek? Neem dan telefonisch contact op met Optimaal Fysiotraining: 026 3259689