(foto: Wilma Schouten)
(foto: Wilma Schouten)

Expositie van de teken-en schilderclubs SWO Gendt

GENDT - In De Kijkruit (Dorpstraat 21b, Gendt) is van 9 november tot en met 21 december een expositie van de teken-en schilderclubs SWO Gendt.

Zeven jaar geleden zijn Vera Berns en Wilma Schouten gestart met twee schilder clubjes. Inmiddels zijn er al drie groepen die actief bezig zijn met schilderen en tekenen. Tijdens deze bijeenkomst wordt er gewerkt met verschillende materialen onder andere olieverf, acryl, aquarel, houtskool en pastelkrijt. De schildergroepjes bestaan uit beginners en gevorderden en ieder werkt naar eigen kunnen. Dit wordt met veel ijver en enthousiasme gedaan. De verscheidenheid aan schilderijen en het samen creatief bezig zijn, zorgt telkens weer voor nieuwe inspiratie. Deze activiteit vindt plaats in het Hof van Breunissen op maandagochtend, maandagmiddag en dinsdagavond.

De namen van deze exposanten zijn: Mieke Hermsen, Riet Raaymakers, Diny Artz, Willy van Moerkerk, Hemmy Pere, Coby Rasmussen, Gerd Walravens, Ineke Lukassen en Corrie Driessen. Meer informatie staat op https://twitter.com/GendtVerbeeld en https://www.facebook.com/GendtVerbeeld

Interesse om ook eens te exposeren in De Kijkruit? Geef je op via het aanmeldingsformulier op www.kunstkringgendtverbeeld.nl.