Enerchique dinnershow

met Jochem van Gelder

GENDT - Een dinnershow organiseren voor ondernemers uit Nijmegen; op die manier zetten op 11 januari zeven studenten van de minor Evenementenmanagement aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen zich in voor Stichting Energy4All. Providentia verandert dan voor één avond in het decor van een heuse dinnershow die geheel in het teken staat van energie.

Door het organiseren van de Enerchique Dinnershow zamelen de studenten geld in voor Energy4All. Voor 70 euro koopt men een kaartje voor een geheel verzorgde avond inclusief diner en entertainment. Voor een kleine meerprijs is er ook mogelijkheid tot het kopen van VIP-tickets. Jochem van Gelder, ambassadeur van de stichting, presenteert de avond. Naast het diner zijn er een veiling en een loterij, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar Energy4All gaat.

Medicijnonderzoek

Een energiestofwisselingsziekte is een van de grootste doodsoorzaken bij jonge kinderen, waar op dit moment nog geen medicijn voor is. Energy4All zet zich sinds 2006 in voor mensen, met name kinderen, met een energiestofwisselingsziekte. Zij doen dit door het zoveel mogelijk verwerven van financiële middelen om zo onderzoek naar een medicijn tegen de stofwisselingsziekten te kunnen ondersteunen en bevorderen. Dit onderzoek voert professor dr. Jan Smeiting uit binnen het Radboudumc te Nijmegen. Daarnaast probeert de stichting energiestofwisselingsziekten onder de aandacht te brengen met de organisatie van verschillende activiteiten.

Hippo Events

De studenten werken als evenementenbureau Hippo Events. Samen met verschillende partners brengen zij de avond tot stand. Voor meer informatie en ticketverkoop: www.hippo-events.nl.