Open Gelders kampioenschap dynamictennis in Gendt

GENDT - Op 3 november zijn in Gendt de open Gelderse kampioenschappen dynamictennis dames- en herendubbel gespeeld.

Er werd gespeeld in twee verschillende leeftijdsklassen te weten 55+ en 55-. Bij de heren 55+ en de 55- werden ’s morgens kwalificaties gespeeld om te bepalen welke koppel ’s middags in de A –B of C klasse werden geplaatst.Bij de dames werden de uitslagen van ’s morgens en ‘s middags bij elkaar opgeteld. Bij de heren 55+ konden de Gendtse koppels zich helaas niet plaatsen voor de A-klasse, maar waren in de B-klasse duidelijk aanwezig met 3 koppels. De uitslagen: Dames 55+ hier werd het koppel Doortje ter Beek – Ina Radstake uit Dinxperlo en Aalten eerste. Bij de dames 55- werd het een spannende wedstrijd tussen Christella Zola – Linsey Selman van WSV Dragonder en SSS Irene en het Gendts koppel Monique Kruijs en Anne Selman, dat op gamepunten werd gewonnen door Christella Zola en Linsey Selman.

Bij de heren 55+ werd de A-klasse gewonnen door Bennie Huiskamp en Harry Breuker van Litac. In de B-klasse werd Het Gendtse koppel Luuk Meijer en Ben Gerritsen kampioen. In de C klasse ging de eerste prijs naar Bert Brummel en Diederik Mali van Appoldro.

Bij de heren 55- werd het koppel Eric Knipscheer en Gert Eeltink van SSS Irene kampioen na een spannend gevecht met het koppel Danny Willems en Niek Vos van Rapid Rosmalen. In de B-klasse was de eerste prijs voor het koppel Emille Schonewille en Jos de Brouwer van Rapid Rosmalen.

Het was een geslaagd en gezellig toernooi waar de spelers aangaven volgend jaar zeker weer terug te komen.