Stal van Amerigo, Langestraat 41/43 Huissen
Stal van Amerigo, Langestraat 41/43 Huissen Foto:

Surprise weken in Huissen: twee weken vol verrassingen

HUISSEN - Sint en zijn pieten komen 18 november aan in Huissen, maar ook in de twee weken daarna – 19 november tot en met 2 december - zijn ze regelmatig in het centrum te vinden. Stalpiet heeft namelijk al laten weten dat er een tijdelijke Stal van Amerigo komt, waar hij Amerigo kan verzorgen en waar het paard soms kan uitrusten. Maar hier zal Stalpiet, samen met andere pieten en ondernemers uit Huissen, ook leuke dingen organiseren voor de Huissense kids.



Op verschillende middagen is de stal van Amerigo open voor publiek. Kinderen mogen in die periode langskomen in de stal van Amerigo om Stalpiet en wellicht ook andere pieten te ontmoeten. Ook Sinterklaas zal er een middag zijn om kinderen een hand te geven en, als ze dat willen, met hen op de foto te gaan of een coole selfie te maken.
Verder kan er op de woensdagen geknutseld worden met foamklei van Twanny's Knutsel Atelier en kun je op de zaterdagen zelf je chocoladeletter versieren met overheerlijke chocolade en vrolijke versiersels van La Differenza IJs en Chocolade.
Ook kan ieder kind dat meedoet met de knutselwedstrijd, deelnameformulieren worden tijdens de intocht uitgedeeld, persoonlijk zijn/haar versierde kadodoosje aan stalpiet komen overhandigen. Ze maken hiermee kans op één van de drie prijzen die beschikbaar worden gesteld door Intertoys Huissen. Kortom, het wordt één groot feest!

Kijk op www.inhuissen.nl, facebook en/of instagram van Heerlijk Huissen voor exacte openingstijden en het volledige programma in de stal van Amerigo, die tijdelijk gevestigd is in de Langestraat 41/43 in Huissen.