Afbeelding
Foto:

Bij De Kaasshop Huissen vanaf 25 november alle zondagen open

Dé show van kerst- en relatiepakketten

HUISSEN - Ondernemers en particulieren opgelet: stop met piekeren over een Sint-cadeau en/of Kerstpakket! Ga op zondag 25 november naar De Kaasshop in Huissen en laat je inspireren tijdens de Grote Cadeaupakketten Show. Een aantal is al samengesteld, maar je eigen cadeau/pakket kiezen en het vooraf proeven is uniek. Vanaf de 25e biedt De Kaasshop bovendien zeven dagen per week advies!

De Kaasshop in Huissen is al 40 jaar een begrip in Huissen en omstreken. En heeft als specialiteit binnenlandse en buitenlandse kazen. Vandaar de naam, maar daarnaast lonken ook: vleeswaren en salades uit eigen keuken, (vers gebrande) noten, fraaie wijnen en andere dranken, typisch Huissense lekkernijen (bijvoorbeeld Hosenhym bier en kaas) en tal van andere delicatessen en geschenken. Het is een waar foodwalhalla aan de Langestraat 10!

Lekker voor jezelf. Al is geven wellicht nog fijner! Aan familie, vrienden, medewerkers of relaties met Sinterklaas en/of Kerstmis. Maar ja, wát geef je? Stop met piekeren en laat je op zondag 25 november in De Kaasshop inspireren tijdens de Grote Cadeaupakketten Show. ,,Een aantal is al samengesteld, maar je mag ook je eigen cadeau/pakket kiezen. Graag zelfs, want dat is uniek én persoonlijk'', zegt eigenaar Geert Vermeulen. ,,En je mag hier alles vooraf proeven, ook uniek'', vult mede-eigenaar Angela Willemsen aan.

[kader]

Alle zondagen open

Angela en Geert en hun klantvriendelijke en ervaren team adviseren graag, in iedere prijsklasse en altijd met de hoogste kwaliteit. Op (koop)zondag 25 november van 13.00 tot 17.00 uur. Als ook alle overige zondagen, in december. En De Kaasshop is al open van maandag tot en met zaterdag. ,,U kunt dus zeven dagen per week bij ons terecht'', aldus Angela en Geert in koor. Voor de pakketten en het advies erover.

En natuurlijk voor alle andere producten en artikelen. Een broodje en drankje ter plekke is ook mogelijk, evenals het bestellen van een warm en/of koud buffet (al vanaf 12,50 euro per persoon). Bovendien levert De Kaasshop met trots en plezier aan de horeca in Huissen en omstreken. Enfin, eerst de Grote Cadeaupakketten Show op 25 november. ,,Tot dan!''