Kerstmarkt in de Zandse Kerk - sfeerimpressie 2017. (foto: H. Geerts)
Kerstmarkt in de Zandse Kerk - sfeerimpressie 2017. (foto: H. Geerts)

Nog enkele stands vrij op kerstmarkt in de Zandse Kerk

HUISSEN - Op zondag 9 december wordt er een kerstmarkt gehouden in de Zandse Kerk in Huissen; van 11.00 tot 17.00 uur.

Na de overweldigende belangstelling tijdens ons recente openingsweekend (9 - 11 november) weet vrijwel iedereen de Zandse Kerk te vinden. En vooral ook wat dit prachtige monumentale gebouw, als karakteristiek en multifunctioneel Ontmoetingscentrum, kan bieden.

Wij verwelkomen daarom met extra veel plezier de bezoekers van de komende kerstmarkt. Nu de kerkbanken zijn vervangen door flexibel te plaatsen stoelen en tafels, kan het kerkgebouw per evenement naar wens worden ingericht. Dat geldt ook zeker voor de kerstmarkt, waar nu plaats is voor ruim dertig stands. Bovendien worden enkele knusse ontmoetingshoekjes gecreëerd.

Natuurlijk kan dan ook de welbekende kerststal worden bezocht. Tijdens de kerstmarkt zullen onze vrienden van Torkest zorgen voor een sfeervolle muzikale omlijsting. En dat gaat op nog meer momenten gebeuren tijdens de feestdagen rond de kerst en nieuwjaar!

Voor geïnteresseerde standhouders: er zijn nog maar enkele stand beschikbaar, dus haast u, want vol = vol!

Dit jaar beschikken wij over tafels (160 x 80 cm voor 20,00 euro per stuk) en marktkramen met opbouw (200 x 80 cm voor 30,00 euro per stuk). Aanmelden en reserveren graag per email via info@zandsekerk.nl. Eventueel telefonisch via 06 14803998.

Meer informatie staat op www.zandsekerk.nl en www.facebook.com/zandsekerk.