Dames van de eerste plaats C-lijn. (foto: J. van de Werken)
Dames van de eerste plaats C-lijn. (foto: J. van de Werken) J.v.d.Werken

Bridgeclub Gendt

GENDT - Na een enerverende, maar vooral gezellige strijd, is de tweede ronde van het seizoen 2018/2019 van de bridgeclub Gendt afgesloten. In de vaste speellocatie de Klok Horeca werd in de vijf speelavonden het volgende resultaat geboekt in de drie lijnen van de club.

In de A-lijn werden eerste: Tonny en Marjo Pelgrim, gevolgd door Geert en Riet Rikken op de tweede plaats en Thea Cornelissen en Bets Ekels op de derde plaats.

In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: op de eerste plaats Annie Janssen en An Nissen (zie foto), op de tweede plaats: Bertus Setz en Ans Fransen en op de derde plaats: Gerda van Driel en Riet Oteman

In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn: Marian Berns en Fokke Kijlstra op de eerste plaats, Els Arends en Trees van der Horst op de tweede plaats en Mimi de Beyer en Joke Kruip op de derde plaats.

"Lijkt het bridgespel u ook wat? De bridgeclub Gendt biedt de mogelijkheid het te leren middels een bridgecursus. Tevens is er een cursus als u behoefte heeft aan verbetering van uw bridgespel. Alle informatie hierover en ook andere wetenswaardigheden staan op de site van de club: www.bridgeclubgendt.nl."