Afbeelding
Foto:

Kerstbomen en kerstmarkt bij Epric:

'U kunt ons helpen'

HUISSEN - Stichting Epric is gestart met haar jaarlijkse kerstbomen, kerststukjes verkoop en kerstmarkt. Door de landelijke bezuinigingen in de zorg wordt ook een kleine Stichting zoals Epric getroffen.

"Sinds 2008 proberen we als werkervaringsplek en als dagbestedingsplek een centrale rol in te nemen in onze gemeente. Een veilige werkplek zonder stress is het ideaal voor onze mensen en wij proberen dit ondanks de bezuinigingen in stand te houden. Het wordt er echter niet gemakkelijker op. Daarom vragen wij uw hulp.

We willen uw aandacht vestigen op onze mooie kerstbomen. We hebben er een heleboel in voorraad en er is altijd wel eentje te vinden die bij u thuis past. Daarbij komt ook nog dat onze bomen uit onze regio komen en hier gekweekt worden. Het is juist in deze tijd dat we hopen dat u de boom van deze kerst bij ons koopt: u steunt ons als stichting en als werkervaringsplek mee! Daarnaast hebben we dit jaar weer een mooie grote kerstmarkt, en met kerstmarkt bedoelen we ook een kerstmarkt. Hier kun je leuke dingen kopen voor je kersttafel of om je huis en boom te versieren.

Natuurlijk zou het het leukste zijn als u bij ons een kerstboom of kerstukje komt kopen of naar onze kerstmarkt komt kijken. Stichting Epric is geopend van maandag tot vrijdag van 9-17 uur en zaterdag/zondag van 10-17 uur. U vindt Stichting Epric aan het Nieuwediep 9a in Huissen."