Afbeelding
Foto:

De Deurdweilers organiseert 'Zeg het met muziek'

tijdens Gouden Duimuitreiking

ANGEREN - Op vrijdagavond 30 november houdt De Deurdweilers weer een 'DolDwazeDeurdweilersDag' met het thema: 'Zeg het met muziek'. Het is een muzikaal programma waarin De Deurdweilers verschillende mensen helpt om een boodschap over te brengen aan familie, vrienden of geliefden, door middel van een lied.

De inschrijving voor dit onderdeel is inmiddels gesloten, en er zijn liefst zeven brieven binnen gekomen! Tijdens de avond speelt De Deurdweilers de aangevraagde nummers en krijgen tenminste zeven mensen een persoonlijke boodschap van een dierbare vriend, familielid of kennis. Word jij verrast? Of ben je benieuwd wie er in het zonnetje gezet worden? Kom dan zeker naar het Dorpshuis in Angeren op 30 november.

Gouden Duim
De laatste persoonlijke boodschap is de onthulling van de Gouden Duimwinnaar 2018. De Deurdweilers hebben de afgelopen 25 jaren aan den lijve ervaren dat een vereniging, stichting of gezelschap niet kan functioneren zonder hulp van vrijwilligers.

Dit geldt ongetwijfeld ook voor iedere vereniging! Daarom heeft de Deurdweilers sinds 2006 iedere twee jaar een Gouden Duim uit laten reiken door de burgemeester van gemeente Lingewaard, zodat ze de Angerense vrijwilligers eens extra in het zonnetje konden zetten. Geert Bouwman kreeg de Gouden Duim het in 2016, maar wie zal het dit jaar worden? Loco-burgemeester Helga Witjes zal de prijs overhandigen.

Programma van de avond

19.30 uur Zaal open
20.00 uur 'Zeg het met muziek' - persoonlijke boodschappen door middel van een lied
21.30 uur Gouden Duim uitreiking
22.00 uur Afterparty!

Iedereen is welkom!
Iedereen die benieuwd is naar deze speciale avond en wie de opvolg(st)er wordt van Geert Bouwman is van harte uitgenodigd op vrijdagavond 30 november in het dorpshuis in Angeren. Meer informatie staat op www.deurdweilers.nl.