Bekende verpleegkundige en schrijver

Tommie Niessen te gast in Het Rosendael

HUISSEN - Op zaterdag 1 december is Tommie Niessen te gast in Het Rosendael van Sancta Maria in Huissen. Van is hij aanwezig om zijn boek te presenteren en signeren!

Tommie Niessen, beter bekend als Tommie in de zorg, is een bekende verpleegkundige, blogger, spreker en schrijver. Hij schrijft over zijn ervaringen als verpleegkundige. Een vak dat hij met passie uitvoert. Veel mensen in de zorg kennen hem als blogger. Tommie weet de juiste snaar te raken over de belevenissen van zijn werk en veel medewerkers in de zorg herkennen zijn ervaringen.

Onlangs is zijn boek uitgegeven waarin hij zijn ervaringen heeft opgeschreven. Inmiddels ligt er alweer een zevende druk van Tommie in de zorg. Tommie Niessen zegt hierover ‘Ik beschrijf wat ik meemaak en ervaar. De leuke en minder leuke dingen. Hoe mooi het is en hoe moeilijk het soms kan zijn. Door mijn werk sta ik vaker stil bij dingen die ik belangrijk vind in het leven. Daar ben ik dankbaar voor en ik groei daardoor, als zorgverlener, maar vooral als mens.’

Het boek wordt te koop aangeboden op deze middag in Het Rosendael en kan uiteraard gesigneerd worden door Tommie. De kosten van het boek (15,00 euro) kunnen tijdens de bijeenkomst alleen contant betaald worden.

De boekpresentatie wordt mogelijk gemaakt door Tommie Niessen, Bruna Huissen en RijnWaal Zorggroep. Iedereen is er welkom!