Afbeelding
Foto:

Cultureel Podium Gendt

GENDT - Een zaal als Providentia in Gendt leent zich uitstekend voor allerlei culturele activiteiten. En dat gebeurt ook inderdaad. Er zijn al meerdere verenigingen actief in deze door vereende krachten tot stand gekomen prachtige zaal. Misschien wel de mooiste van Lingewaard.

"Er zijn nog vrije avonden constateerde het stichtingsbestuur en spoorde een paar personen aan hierover na te denken. Na wat hobbels en bobbels staat er voor januari al een avond gepland. Het zal een prachtige avond worden met zang en cabaret. De kaartverkoop begint december op meerdere adressen. U zult tijdig daarover ingelicht worden. Kortom een interessante start van het CPG. Ja, zo noemen wij ons. 'Het Cultureel Podium Gendt'.

Onze doelstelling is drie tot vier maal per jaar een avond of dagdeel te organiseren. U begrijpt, dat dit voor ons spannend is. Het mooiste voor de optredende artiest is voor een volle zaal zijn werk te doen. Aan ons zal het niet liggen de avond zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Van de bezoekers verwachten we de rest, al u begrijpt wat wij bedoelen. Overigens, bent u geïnteresseerd in de organisatie en zou graag uw steentje willen bijdragen, meldt u aan. Tevens is ons doel geleidelijk buiten de regio naar geschikte artiesten te zoeken voor een avondvullend programma. Dit alles willen wij doen voor jong en oud. Tot slot zult u zich afvragen, wie zijn jullie? Wij zijn Marion Dummer, John Joosten en Sjaak Hendriksen."