Hutaf 1 verslaat tegenstander uit Limburg

HUISSEN - In ‘t Koelhuis trad Hutaf 1 aan tegen HelwegenPeters/Westa 1 uit het Limburgse Wessem. In de eerste competitiehelft was deze wedstrijd nog ruim verloren. Dit keer begon Hutaf erg sterk en nam direct een ruime voorsprong.

In de tweede helft van de wedstrijd kwamen de Limburgers sterk terug. Deze opleving kwam echter te laat om een nederlaag te voorkomen. Hutaf won knap met 6-4 dankzij twee overwinningen van Mats Janssen en Sam ten Westenend. Anne van Bolderen won één partij en ook het dubbel werd gewonnen.

Hutaf 2 speelde thuis tegen Hilversum 2. Het werd een spannende wedstrijd met wisselend kansen. Uiteindelijk bleef de wedstrijd met 5-5 onbeslist. Aan Hutaf-zijde was Jaimy Brans onverslaanbaar. Matthijs van Hilten won twee wedstrijden terwijl Jesper van Zanten ditmaal puntloos bleef.

Hutaf 5 won met 9-1 van Shot 2 uit Wageningen. Dankzij deze zege blijft het kampioenschap in de 2e klasse mogelijk voor dit team. Luca Goris en Duco van Leeuwen wonnen beide alle drie hun partijen. Isa van Ekeren wist twee wedstrijden te winnen.