Repetitiefoto De Zere Neus van Bergerac. (foto: Theater Kees)
Repetitiefoto De Zere Neus van Bergerac. (foto: Theater Kees)

Koperen Kees speelt

De Zere Neus van Bergerac

HUISSEN - Aankomende kerstvakantie presenteert theatergroep Koperen Kees in Huissen het familiestuk De Zere Neus van Bergerac. Dit kindvriendelijk en muzikaal neusje van de zalm, geschreven door Arjan Ederveen en bewerkt door Maarten Hopman, biedt voor ieder wat wils.

Cyrano de Bergerac heeft alles mee. Hij is slim, sterk, kan rijmen als de beste en is eigenlijk ook een aardige vechter. Maar met de meisjes wil het niet zo lukken. Dat komt door zijn gigantische neus. Dergelijke ongelukken gebeuren nu eenmaal als de afdeling communicatie van de Orde van de Vrije Feeën aan wensfee Brenda de verkeerde informatie meegeeft. Dan wordt zo’n onschuldig babyjongetje bij de neus genomen en moet hij leren leven met een onfortuinlijk groot reukorgaan.

Hoe het verder gaat met Cyrano, de feeën, die wanhopig proberen te doen alsof hun neus bloedt, en de kadetten, die tussen neus en lippen door ook nog even een oorlog willen winnen, ziet u in Theater Kees aan het Kampstuk 23 in Huissen. En u bent met de neus in de boter gevallen, want er zijn nog kaarten! Ga naar www.koperen-kees.nl voor meer informatie of tickets.

Bijeenkomst voor mensen met Niet aangeboren Hersenletsel (NAH)

HUISSEN - Contactgroep Huissen van Hersenletsel.nl houdt op woensdag 12 december een bijeenkomst met als thema 'In aanloop naar de Kerstdagen'.

"Deze keer zijn we te gast in de geheel verbouwde en aangepaste Zandse Kerk,Van Wijkstraat 33 in Huissen. Vanaf 14,30 uur is de ontvangst met koffie, thee en krentenbrood. Om 15.00 start het programma met een muzikaal optreden van Hanneke, Annemarie en Coby.

Tijdens de pauze heeft u ruim de gelegenheid om de grootse kerststal van Gelderland te bewonderen. Margot sluit de middag af met een verhaal met een boodschap. Iedereen is welkom als getroffene, partner, mantelzorgers of belangstellende.

Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl is de vereniging voor mensen met NAH. Hebt u vragen bel of mail ons: Tea van Kampen 026 3233760 - afd.arnhem@kpnmail.nl / Ben Stegeman 06 50292079 - svregiogelderland@kpnmail.nl. Of kijk op de website van Hersenletsel.nl.?