Overzicht van de deelnemers aan het toernooi. (foto: Maurice)
Overzicht van de deelnemers aan het toernooi. (foto: Maurice)

Partners in Crime-toernooi BCB groot succes

BEMMEL - Woensdagavond 21 november was het gezellig druk in sporthal De Heister in Bemmel: Badmintonclub Bemmel'72 organiseerde er haar jaarlijkse 'Partners in Crime'-toernooi.

Hierbij nodigen leden van de club vrienden, kinderen, buren, (schoon)familie of ouders uit om samen hun favoriete sport te beoefenen. Dit jaar namen liefst zestien koppels deel aan het toernooi, waarin sfeer gecombineerd wordt met sportief fanatisme. Allereerst werd in vier poules gespeeld in potjes van dertien minuten, onderbroken door een korte pauze voor wat snelle suikers in de vorm van frisdrank en pepernoten. Na de poulefase volgden de finalerondes, waarin uiteindelijk lid Theo Clerx met zijn dochter Annemarieke de wedstrijd met maar één punt verschil wonnen van zus en broer Ingrid en Johan Schuurman!

Na afloop werd er noch in een gezellige sfeer nagetafeld onder het genot van frisdrank en hartige hapjes. Enkele deelnemers waren dusdanig enthousiast dat ze mogelijk ook lid gaan worden BC Bemmel, maar er is nog plaats voor meer leden, vooral dames zijn welkom! Mocht u zelf ook interesse hebben kijk dan op www.bcbemmel.nl.