Wintergala met

Sebastianusvrienden

GENDT - Het allereerste Wintergala van Sint-Sebastianus zal plaatsvinden op zaterdag 15 december in Providentia Gendt. Het belooft een avond te worden met veel afwisseling in het programma. Een aantal vrienden van Sebastianus zal deze avond ook optreden.

Je koude voeten warm op het Wintergala in Providentia in Gendt… Het Wintergala is een verlengstuk van 'De Vrienden van Sebastianus Live'. Samen met enkele vrienden zal Sint-Sebastianus op zaterdag 15 december een Wintergala neerzetten voor alle leeftijden.

De Show- en Marchingband, Jong Sint-Sebastianus, de vendeliers, de marketentsters en gildeleden zijn de gastheer van dit gala. De komende weken worden de vrienden van Sebastianus bekend gemaakt. Samen met Sint-Sebastianus zullen zij deze avond volledig maken. Onder het genot van een hapje en een drankje kan de bezoeker genieten van een muzikaal spektakel vanaf een statafel of enkele zitplaatsen. Aan de deur zijn de entreekaarten te koop voor deze avond. "Kom op tijd, zoek de beste plek en beleef deze avond met je vrienden."