Thema-avond: Krijg ik mijn energierekening omlaag?

LINGEWAARD - Het was deze zomer goed warm! De tuinen en de natuur hebben afgelopen maanden flink te lijden gehad van de droogte. Alle cijfers laten zien dat het klimaat sneller opwarmt dan ooit en zulke extreme zomers zullen vaker voorkomen.

De oplossing is niet eenvoudig en vraagt de inzet van overheid, bedrijven en bewoners. Lingewaard Energie wil de aarde op een goede manier doorgeven aan onze (klein-) kinderen en ons steentje bijdragen aan de oplossing. We zijn een bewonersinitiatief dat onder andere het drijvend zonnepark heeft gemaakt en op scholen energieprogramma’s uitvoert (De knop om).

Op 12 december organiseert Lingewaard Energie weer een thema-avond, dit keer over het energiegebruik en de -rekening. Dan leggen onze techneuten uit hoe de rekening is opgebouwd. En we bespreken de vraag hoe u invloed krijgt op uw energiegebruik. Om persoonlijk op uw eigen situatie in te kunnen gaan, vragen we u om uw eigen jaarrekening mee te nemen.

De avond is in De Klok in Gendt (Markt 1). De inloop is om half acht en om acht uur starten we, tot circa kwart voor tien. Entree is gratis, inclusief een kop koffie. Meer informatie over Lingewaard Energie staat op www.lingewaardenergie.nl.