Afbeelding
Foto:

Kerstbomen en kerstukjes bij Epric:

uw steun is echt nodig

HUISSEN - "We willen uw aandacht vestigen op onze mooie kerstbomen. We hebben er een heleboel in voorraad en er is altijd wel eentje te vinden die bij u thuis past. Daarbij komt ook nog dat onze bomen uit onze regio komen en hier gekweekt worden. Het is juist in deze tijd dat we hopen dat u de boom van deze kerst bij ons koopt: u steunt ons als stichting en als werkervaringsplek mee!"

"Stichting Epric vraagt jullie om haar weer te ondersteunen met aankoop van een kerstboom en/of kerststukje. We vertellen vaak dat we door de bezuinigingen worden getroffen, maar ook voor 2019 is het zo dat de budgetten bij een aantal van onze medewerkers worden gekort tot vijftig procent. Door deze bezuinigingen in de zorg wordt juist een kleine stichting zoals Epric getroffen. Sinds 2008 proberen we als werkervaringsplek en als dagbestedingsplek een centrale rol in te nemen in deze gemeente. Een veilige werkplek zonder stress is het ideaal voor onze mensen en wij proberen dit ondanks de bezuinigingen in stand te houden. Ja, we weten dat we dit vaak moeten zeggen: te vaak. Maar moeten we dan de mensen met beperking naar huis sturen? U steunt ons met de aankoop van een kerstboom.

Mocht u nou echt geen kerstboom willen, dan kunt u ook altijd nog onze exclusieve kerstmarkt bezoeken met heel veel aparte dingen. Dit is een echte kerstmarkt met dingen die u waarschijnlijk nog nooit gezien heeft. Natuurlijk zou het het leukste zijn als u bij ons een kerstboom of kerstukje komt kopen. Stichting Epric is geopend van maandag tot vrijdag van 9-17 uur en zaterdag/zondag van 10-17 uur. U vindt stichting Epric aan het Nieuwediep 9a in Huissen.