(Winnares Dunja Huisman (derde van links op de foto) samen met de organisatie van de vrouwenmorgen in Bemmel)
(Winnares Dunja Huisman (derde van links op de foto) samen met de organisatie van de vrouwenmorgen in Bemmel) Foto:

Bemmelse vrouwen-

organisatie blijft bruisen!

BEMMEL - Jaarlijks organiseert de Bemmelse vrouwenorganisatie op de eerste zondag in januari, het terugkerende evenement de Vrouwenmorgen in Bemmel. In de omgeving en ver daarbuiten staan ze bekend om het blijvende bruisende evenement.

Hoe doet de organisatie van de Vrouwenmorgen dit toch? Dit jaar wordt de Vrouwenmorgen voor de zesde keer in café De Roskam georganiseerd. Vanaf 10.15 uur ‘s ochtends druppelen de 250 vrouwen uit Bemmel en omgeving binnen, om te genieten van een afwisselend geheim programma, dat speciaal voor hen is samengesteld. Onder het genot van een hapje en een drankje komen er niet alleen zangers en zangeressen voorbij, het programma wordt ook afgewisseld door entertainment.

"Op facebook kan je al vanaf september de voorbereidingen van de organisatie volgen en er is zelfs een heuse deel en like actie uitgezet. Dunja Huisman heeft via deze facebookactie een gratis toegangskaart gewonnen en geeft aan hier ontzettend blij mee te zijn."

De vrouwenmorgen Bemmel wordt door de gasten gezien als een laagdrempelig evenement waar je samen met je vriendinnen even helemaal uit bent. "Ben je nieuwgierig geworden naar dit bruisende evenement? Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar."