Sint en Pieten heten welkom. (foto: J. van de Vegt)
Sint en Pieten heten welkom. (foto: J. van de Vegt)

Dank-je-wel-dag bij bridgeclub Gendt

GENDT - De Bridgeclub Gendt heeft vele vrijwilligers, die zich inzetten voor de club. Zij zorgen er voor, dat wekelijks de competitie kan worden gespeeld en dat, samen met een aantal sponsoren, grotere activiteiten kunnen worden georganiseerd, zoals de bekende Fietsdrive en Kersendrive.

Om deze vrijwilligers en sponsoren te bedanken voor hun inzet en hulp wordt voor hen jaarlijks een bijzondere dag georganiseerd: Dit jaar op zondag 25 november. Om 16.00 uur werden de genodigden in de Klok Horeca in Gendt welkom geheten door de voorzitter van de bridgeclub, als ook door Sinterklaas, die met vier pieten van de gelegenheid gebruik maakte zijn neus om de hoek te steken. Sinterklaas deelde potjes met violen uit en er was koffie/thee met een petitfour. Er werd een speciaal voor deze dag ontwikkelde pubquiz gespeeld met vragen over Gendt en de club. Deze vragen waren voorzien van historische foto’s, filmpjes en rebussen. Er was een voortreffelijk buffet met een nagerecht en het geheel werd muzikaal omlijst door zanger/gitarist Jan Coppens.

Het was een gezellige middag/avond, waar iedereen tevreden op kan terugzien. De bridgeclub Gendt is een gezellige vereniging. Meer interessante informatie over het spel bridge en bijkomende wetenswaardigheden zijn te lezen op www.bridgeclubgendt.nl.