Hoogspanningsmasten in Doornenburg. (foto: N. Kramer)
Hoogspanningsmasten in Doornenburg. (foto: N. Kramer) N. Kramer

Doornenburg Duurzaam met Energie

DOORNENBURG - De Werkgroep Doornenburg organiseert een werkbijeenkomst met als onderwerp ‘Doornenburg Duurzaam met Energie’ op 20 december van 20.00 – 21.30 uur in het Ontmoetingscentrum.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die mee wil denken over een duurzaamheidsplan voor Doornenburg en hoe de bewoner van Doornenburg daarbij te betrekken. "Op 20 december bereiden we – als kwartiermakers – een bijeenkomst voor, voor alle geïnteresseerde bewoners van Doornenburg in februari."

"Het doel van de bijenkomst op 20 december is tweeledig: Nadenken over de bouwstenen van een plan Doornenburg Duurzaam met Energie. Enkele vragen:

a. Waar zien wij in Doornenbrug kansen en mogelijkheden voor het zelf opwekken van duurzame energie?
b. Welke mogelijkheden zijn er voor isolatie van huizen en gebouwen?
c. Wat is onze visie op langere termijn?
d. Hoe kunnen wij als bewoner van Doornenburg daarbij samen in optrekken
e. Hoe betrekken we de bewoners erbij?
f. Hoe zorgen we ervoor dat de transitie ook voor iedereen betaalbaar is?

Voorbereiden van een informatieavond in februari voor de bewoner van Doornenburg. Bij die bijeenkomst vragen we aan de bewoners om commentaar, aanvullingen en hun suggesties bij de opbrengst van de bijeenkomst van 20 december. Ook zorgen we, we voor zover mogelijk, dat we bewoners kunnen informeren over de praktische vragen die zij hebben. Uiteindelijk doel is te komen tot een duurzaamheidplan voor Doornenburg. Iedereen die op 20 december, als kwartiermaker, wil meedenken is welkom. Aanmelden: secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl."