Toegangsweg naar Doornenburg. (foto: N. Kramer)
Toegangsweg naar Doornenburg. (foto: N. Kramer)

Inloopspreekuur

Werkgroep Doornenburg

DOORNENBURG – Themagroep Leefomgeving, onderdeel van werkgroep Doornenburg, houdt normaal elke éérste woensdag van de maand een inloopspreekuur in het Ontmoetingscentrum aan de Kerkstraat 3 in Doornenburg. Het inloopspreekuur is van 20.00 tot 20.30 uur.

Omdat de eerste woensdag van december op 5 december valt en de eerste woensdag van januari in de kerstvakantie valt, heeft de werkgroep besloten om het eerstvolgende inloopspreekuur te houden op woensdag 9 januari. Men kan dan zonder afspraak binnenlopen om onder het genot van een kopje koffie of thee met de leden van themagroep Leefomgeving te praten indien men opmerkingen, suggesties of klachten betreffende openbare leefbaarheid en veiligheid in de straat of wijk heeft. Dit wordt vervolgens in de aansluitende vergadering besproken en krijgt uw mededeling alle aandacht. Indien nodig wordt één en ander doorgestuurd naar Gemeente en/of Politie. U mag ook een afspraak maken om buiten het spreekuur uw opmerking of suggestie te delen. Stuur dan een e-mail sturen aan het secretariaat, secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl.

Heeft u klachten over groenvoorzieningen, verlichting of losliggende trottoirtegels dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Gemeente Lingewaard, Kinkelenburglaan 6, Bemmel; 026 3260111 of www.lingewaard.nl. Zij zullen uw klacht dan verder behandelen.