Jubilate op

kerstmarkt Bemmel

BEMMEL - Gemengd koor Jubilate uit Gendt zal op zondag 9 december op de kerstmarkt in Bemmel optreden van 13.30 tot 14.00 uur.

Er zullen mooie, bekende kerstliederen ten gehore worden gebracht. Ook zal een selectie van het meerstemmige kerstrepertoire worden gezongen. Het volledige meerstemmige kerstconcert van Jubilate is te beluisteren op zondag 16 december om 20.00 uur in de sfeervolle protestantse kerk in Gendt.

Sfeervol Huissen

bij Kaarslicht

met Feelin'good

HUISSEN - Zin in een gezellige avond, kom dan op 8 december naar Huissen bij Kaarslicht. Gemengd koor Feelin'Good zal dan met twee optredens het Stadje aan de Rijn laten schitteren.

Samen met de nieuwe en enthousiaste dirigent Piet van der Sanden gaan ze er iets moois van maken. "Mis het niet en laat u verrassen. Wij treden om 18.30 uur op in de protestantse kerk aan het Raadhuisplein en om 20.00 uur in het Dominicanenklooster aan de Kloosterlaan."

Goede voornemens al vroeg beginnen?

DOORNENBURG - Kom zaterdag 15 december naar de KerstRun in Doornenburg. De Run is bedoeld voor jong en oud, er kan dan ook gelopen worden over meerdere afstanden.

Voor de kinderen is er een KerstmutsRun, waarbij alle deelnemertjes een kerstmuts krijgen. De afstanden voor de kinderen zijn; 1 km (4-7 jaar) en 2,5 km (8-14 jaar). Uiteraard mogen papa of mama meelopen. De overige afstanden zijn 5 en 10 km. Voor de juiste starttijden check: www.sportdorpdoornenburg.nl.

Wil jij bij deze leuke run aanwezig zijn? Schrijf je dan in via de website.

Wie worden er

districtskampioen?

HUISSEN - Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december vindt de jaarlijkse districtstentoonstelling plaats in sporthal De Brink in Huissen. Dit evenement wordt georganiseerd door district Gelderland in samenwerking met vogelvereniging De Martel.

Op deze tentoonstelling komen de mooiste vogels van de onderlinge tentoonstellingen uit het district Gelderland en Flevoland te samen. Wie worden er kampioen? Op deze tentoonstelling zijn diverse kleuren kleurkanaries en vele vormen postuurkanaries te bewonderen. Er is een ruime collectie Europese cultuur, tropische en subtropische vogels aanwezig. Ook de parkieten zijn er in een grote sortering aanwezig waaronder de grote en kleine grasparkiet. In totaal zijn er ongeveer 2000 vogels te bewonderen. Als u van vogels houdt, is een bezoek zeker de moeite waard.

Voor inzenders en genodigden met tevens de bekendmaking van de kampioensprijzen zijn de openingstijden in sporthal De Brink: donderdag 13 december om 19.30 uur. Open voor bezoekers: vrijdag 14 december van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag 15 december van 10.00 tot 15.30 uur.