Popkoor2000 tijdens haar laatste concertreeks 'Out of the Jukebox'.
Popkoor2000 tijdens haar laatste concertreeks 'Out of the Jukebox'.

Popkoor2000 houdt

open repetitie-avonden

BEMMEL - Na de succesvolle concertreeks 'Out of the Jukebox', die begin november in zaal Providentia in Gendt plaatsvond, staat de neus van Popkoor2000 alweer richting het jaar 2020. Want in dat jaar jubileert het koor en bestaat het 20 jaar! Natuurlijk wordt dat gevierd met een fonkelnieuwe concertreeks!

Daarom is nú het perfecte moment om als nieuw lid in te stappen in deze enthousiaste, muzikale Lingewaardse club, want je bent er dan vanaf het begin af aan bij om nieuw repertoire aan te leren! Popkoor2000 organiseert op woensdagavond 12 en 19 december een open repetitieavond. Geïnteresseerden kunnen dan vrijblijvend komen kijken, luisteren en zeker ook meezingen met het koor om te proeven aan het popkoor.

Alle zangstemmen zijn welkom: sopraan, alt, tenor of bas. Vooral herenstemmen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de repetities. Voorwaarde is dat je een goede zangstem hebt in combinatie met gevoel voor ritme. Mocht je besluiten om lid te worden dan wordt op een later tijdstip een korte auditie gehouden om te kijken of je voldoende gekwalificeerd bent.

"Laat je dat niet weerhouden om te komen naar de open repetitie avonden. We starten om 20:00 uur in cultureel centrum De Kinkel, Van Ambestraat 1 in Bemmel."