Kerststal. (foto: Kerk Huissen)
Kerststal. (foto: Kerk Huissen) Kerk Huissen

Kerk open tijdens

Huissen bij Kaarslicht

HUISSEN - Op zaterdag 8 december is er weer het evenement Huissen bij Kaarslicht. Bij de kerk in het centrum van Huissen, Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming, staan de deuren voor iedereen open.

De kerk is al geheel in kerststemming. Met de kerststal met de kleurige beelden. Verschillende koren zullen optreden: Exotherm, Nonkozakkenkoor, Young at Heart en het Heisterkoor. Er kunnen kaarsjes worden aangestoken en er is koffie en thee verkrijgbaar. De stichting Loop en Werk staat net als voorgaande jaren met een uitgebreide stand met veel leuke kerstcadeaus, waar van de opbrengst naar een goed doel gaat. Vrijwilligers geven graag informatie over de parochie Heilige Maria Magdalena. Nieuw dit jaar is een grote kerstwensboom, waarin ieder zijn/haar wens voor kerst 2018 kan hangen. Misschien wordt die wel vervuld!

Ook voor kinderen is er van alles te doen. In de sacristie kunnen ze kerststerren knippen, plakken, kleuren om ze in de kerstwensboom te hangen.

Kortom, genoeg te doen in de kerk midden in Huissen. Als u door de straten dwaalt en wat afkoelt, stap dan gerust de kerk binnen om op te warmen bij de kerstgedachte.