Afbeelding
Foto:

Uitvaartbeurs Lingewaard 2018

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard

BEMMEL - Zondag 9 december organiseert Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard, in samenwerking met Theaterkerk Bemmel, Uitvaartbeurs Lingewaard 2018. De toegang tot de uitvaartbeurs is gratis.

"In een laagdrempelige sfeer ontmoet u bijna 40 exposanten. Deze dag zullen wij, samen met de exposanten, ons graag aan u voorstellen en laten zien wat er mogelijk is om een uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken. Natuurlijk bent u ook welkom in Afscheidshuys Lingewaard. In een warme huiselijke sfeer maakt u kennis met onze medewerkers en kunt u onze 24-uurs kamers De Linge en De Waard bezichtigen.

Wij zijn de enige lokale uitvaartonderneming in de gemeente Lingewaard die alles in eigen beheer heeft waardoor de persoonlijke betrokkenheid ook daadwerkelijk gegarandeerd is. Wij zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan vervoerders, uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen et cetera.

Vanaf de melding van overlijden tot op de dag van de uitvaart zult u worden begeleid door de medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zonder tussenkomst van derden. Verzorging van uw dierbare, overbrengen met onze overbrengauto naar bijvoorbeeld Afscheidshuys Lingewaard of het verzorgen van een thuisopbaring, het regelgesprek, staatsievervoer op de dag van de uitvaart met onze rouwauto en het voorgaan tijdens de uitvaartdienst doen wij volledig in eigen beheer.

Iedereen is bij ons welkom en verdient een persoonlijk en passend afscheid, ongeacht waar u verzekerd bent." (www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl en www.theaterkerkbemmel.nl)